Jäseneksi

Lähde mukaan tarinaan ratsastuskoululaisena tai yksityishevosen omistajana! Tarjoamme mahdollisuuden hoitohevoseen, tapahtumiin ja kaikkeen muuhun kivaan. Ratsastuskeskus Eevassa saa mielikuvituksen päästää laukalle! Osallistua voit foorumin kautta, josta löytyy myös ohjeistukset hahmon luomiseen. Meillä on myös mahdollisuus roolipelaamiseen!

Hoitajaksi

Ratsastuskoulun asiakkaat saavat halutessaan itselleen hoitohevosen, jonka kanssa voit touhuta kaikkea kivaa. Hoitohevosen kanssa saat vapaasti päättää mitä teet. Voit ratsastaa pari kertaa viikossa ja lisäksi tehdä mitä ikinä tekee mieli, oli se poniagilityä tai letittämistä. Hoitohevonen on mukava lisä tallilla hengaamiseen ja helppo tapa värittää tarinoita foorumiin. Lisäksi pääset ratsastamaan myös muilla tallin hevosilla!

Pyydä hoitohevosta itsellesi foorumin ohjeiden mukaan. Voit pyytää ketä tahansa tallin hevosista, ellei sivuilla mainita, että hoitajaa ei oteta. Ensisijaisesti saat hoitohevoseksesi hevosen, jolla ei ole vielä hoitajaa. Ei hätää, kaikille löytyy varmasti mieleinen hevonen!

Yksityishevosen majoittaminen

Ratsastuskeskus Eevaan voit majoittaa myös oman hevosesi. Talliympäristö on viihtyisä, eivätkä erilaisen tekemisen mahdollisuudet lopu kesken. Tallin tapahtumista ja muiden kertomuksista saat mukavaa inspiraatiota myös oman hevosesi päiväkirjaan! Yhteyttä voit ottaa sähköpostiin ekirjoittaja(at)hotmail.com tai Keskustassa nimimerkkiin Eeva. Vapaita paikkoja riittää!

Ratsastuskeskus Eeva tarjoaa:
-Tilavan karsinan ja tarhan (yksin tai laumassa)
-Maneesin, kentän, maastoesteradan, läjäpäin maastoreittejä ja uittopaikan
-Varustehuoneen ja -kaapin, siistin taukotilan ja pesupaikan
-Viihtyisän ja rauhallisen kodin hevosellesi
-Mahdollisuuden ratsastustunteihin, valmennuksiin ja erilaisiin tapahtumiin
-Värikkään ympäristön, jossa aika ei käy tylsäksi!
Kuivikkeet ja ruuat maksettava itse. Tallityöntekijä voi hoitaa ruokinnan ja tarhauksen, mutta karsina on siivottava itse.

Hevosen omistajalta edellytetään hahmon luomista foorumille ja tarinointia itse haluamansa määrän mukaan.